Skip to content

Ada Milea & Bobo@Guerr​iLIVE cu Bogdan Serban, luni, 19 decembrie, ora 19:00

decembrie 15, 2011

Bogdan Șerban și URSUS continuă seria concertelor de luni seara. Ultimul concert din această serie este susținut de Ada Milea și Bobo și va avea loc luni 19 decembrie, începând cu ora 19.00, în studiourile Radio Guerrilla.

Photobucket

Ada Milea (n. 5 august 1975, Târgu Mureș)
A absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureș, actorie, cu rolul „D-na Quickly” din „Nevestele vesele din Windsor” (Shakespeare). A fost actriță la Teatrul Național din Târgu Mureș, apoi a devenit artist independent.
A realizat coloana sonoră a unor spectacole în diferite teatre.„Premiul special al juriului” la Festivalul Internațional de Teatru de la Piatra-Neamț pentru muzica din „Eu, cand vreau să fluier, fluier”, regia Th. Cristian Popescu;
„Premiul special al juriului” la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului „Trilogie belgradeană” de Biljana Srbljanović, regia Theodor Cristian Popescu;
„Premiul criticii” la Gala UNITER 2006;
„Premiul special pentru muzica de teatru” la Gala UNITER 2008.

Bobo Burlăcianu (n. 1 septembrie 1979, Dorohoi) este membru fondator al formației Fără Zahăr.
În timpul liceului, învață să cânte la chitară și face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg de trupă. Se înscrie la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași, secția Ecologie și Protecția Mediului. În perioada studenției, activează în trupa de teatru Ludic a Casei de Cultură a Studenților. În 2001, formează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia.
În 2003, apare primul album al trupei Fără Zahăr, Episodu’ unu: Amenințarea faitonului, și primul videoclip, la piesa Sandu.
În 2005, apare al doilea album Fără Zahăr, Episodu’ 2 de la Dorohoi. Bobo începe colaborarea cu Ada Milea în spectacolul/concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes. Spectacolul apare pe cd audio și pe dvd.
În 2008, apare al treilea album al trupei Fără Zahăr, Neamul lui Peneș Curcanul.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: