Skip to content

SOULFALLEN lanseaza „The Promise Of Hell”

decembrie 13, 2011

Finlandezii de la SOULFALLEN vor lansa cel de-al treilea album „The Promise Of Hell”, pe 18 Ianuarie 2012 prin propria casa de discuri, Grave New Music. CD-ul va fi disctribuit de catre Inverse Records/Supersounds in Finlanda, Plastic Head in Marea Britanie, Bertus in Olanda, Sound Pollution in Suedia, Disk Union in Japonia, The End Records in S.U.A., Rebeat in Austria, Non Stop in Elvetia, si LSP/MetalZone in Belgia.

 Coperta a fost realizata de Maija Ranka.
Photobucket

Frontmanul SOULFALLEN Kai Leikola: „Noul album este partea finala a unei trilogii, incheierea unui capitol. Va purta sunetul specific  SOULFALLEN cu noi influente <dracesti>. Povestea va pleca exact de unde a ramas pe ‘Grave New World’: ala inmormantarea lumii. SCeva nu a decurs bine si Viata s-a unit cu Moartea, intr-un fel nemaivazut. Umanitatea nu se poate odihni si este prinsa intr-un Iad din care nici moartea in sine nu ii mai poate salva pe cei decedati”.

Un video pentru piesa „Scars Aligned” a fost filmat in toamna anul trecut si va debuta online luna viitoare tocmai pentru a coincide cu lansarea albumului. Invitata speciala pe aceasta melodie este vocalista Annika Jalkanen.

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: