Skip to content

Afterparty „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” in Jukebox Venue

decembrie 5, 2011

Fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a sarbatori 30 de ani de rock alaturi de trupa favorita, joi, 8 decembrie la Sala Palatului si apoi sa petreaca impreuna cu trupa in Jukebox Venue. Afterparty-ul va avea loc imediat dupa terminarea concertului de la Sala Palatului, dupa orele 23.00.

Celelalte Cuvinte implineste in luna decembrie 30 de ani. Aniversarea este celebrata printr-un turneu national, care se va incheia cu un spectacol foarte special, pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

Membrii trupei doresc, astfel, sa multumeasca fanilor pentru sustinerea si devotamentul pe care l-au aratat de-a lungul celor 30 de ani.

Photobucket

Foarte tineri, in 1981, au cautat „Celelalte Cuvinte” pentru a isi exprima emotiile si gândurile. Au trecut 30 de ani de atunci, ani in care muzica lor a bucurat generatii de fani, in care tablourile stilistice s-au succedat, in care fanii au ramas fideli muzicii promovate de Celelalte Cuvinte.

Iata de ce Calin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop si Ovidiu Rosu se vor intâlni cu admiratorii fideli dupa concertul aniversar, pentru a sarbatori in cadrul unui afterparty pe masura momentului.

Intrarea este libera.

Rezervari Jukebox Venue: O21 / 213226610

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: