Skip to content

LIMP BIZKIT renunta la serviciile Interscope

decembrie 2, 2011

LIMP BIZKIT a luat cale separata de Interscope, casa de discuri prin care toate albumele lor au fost lansate pana in momentul de fata, prin subsidiarele Flip, Geffen si Suretone Records.

Desi ultimul album LIMP BIZKIT, „Gold Cobra”,a fost primul CD pe care a figurat componenta originala Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bass), John Otto (tobe), si DJ Lethal de la albumul din 2000, „Chocolate Starfish And Hot Dog Flavored Water”, acesta (Gold Cobra) nu s-a vandut decat in 63,000 copii in S.U.A. de la lansare 28 iunie.

In cadrul unei aparitii televizate, Durst a vorbit despre statutul formatiei: „Unul dintre lucrurile legate de ‘Gold Cobra’ a fost acela ca este un album pentru noi, de facut pentru noi, pentru fanii vechi, pentru anumite persoane din industria muzicala pe care ii cunoastem –  nu a fost un pas spre o promovare a unui album pop, cu hit-uri ce vor fi la toate radiourile; pur si simplu nu am vrut sa facem un astfel de disc la momentul acela. Pentru o perioada am tot incercat sa restabilim cursul pe care vom merge de acum incolo cu LIMP BIZKIT, si intr-un final am reusit sa scapam de casa (Interscope) si sa devenim independenti”.

„Pentru noi mereu au contat aparitiile live. In momentul in care am realizat ca trebuie sa incepem sa scriem noi albume, acest lucru a devenit un obstacol pentru noi”.

„Problema este ca , noi intotdeauna am vrut sa concertam, sa avem o atmosfera incredibila si sa transformam show-ul intr-o mare petrecere, sa dam fanilor un loc in care se poata relaxa si sa aiba parte de o atmosfera deosebita. Albumul in sine era intr-un fel partea care ne statea in cale , dar face parte din joc si ne place sa scriem muzica. Chiar s-a intamplat ca anumite piese sa devina cunoscute exact cand nu asteptam acest lucru; mereu am fost ca un fel de peste care inoata contra curentului. Si in maniera asta am putut merge mereu in turneu”.

 
Photobucket

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: