Skip to content

Orphaned Land – Ultimele bilete la pretul de 58 lei. Amanunte despre meet & greet

decembrie 1, 2011

Cumpara acum ultimele bilete la pretul promotional de 58 lei! Dupa epuizarea celor 100 de bilete la pretul promotional valoarea acestora va fi de 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului biletul sa poata fi achizitionat la pretul de 75 lei.

Asa cum am anuntat, primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 VIP pass-uri – meet & greet cu formatia Orphaned Land, astfel ca, persoanele interesate care au achizitionat bilete pana la data de 25 noiembrie 2011 (data este trecuta pe bilet), trebuie sa trimita un email cu numele intreg si codul de bare de pe bilet la adresa promo@promusicprod.ro . Castigatorii vor fi anuntati in data de 5 decembrie pe aceasta pagina, dar si la http://www.promusicprod.ro/orphanedland .

Photobucket

ORPHANED LAND a dorit sa transmita un mesaj fanilor din Romania, mesaj pe care il puteti urmari la urmatorul link:

Reamintim ca formatia ORPHANED LAND (Israel) revine in Romania cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, la The Silver Church Club din Bucuresti. Evenimentul, o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si sustinut de revista Maximum Rock, face parte din turneul „The Tour to OR Shalem„, care promoveaza materialul „The Road To OR Shalom” lansat in 2011.

In deschidere vor evolua formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).

Photobucket

Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land)
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 8 decembrie 2011
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 decembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: