Skip to content

The Winter Waking Tour 2011 in Romania

Noiembrie 28, 2011

Cavalleria Events prezinta o noua serie de evenimente speciale sub numele The Winter Waking Tour 2011. Leafblade, rodul colaborarii dintre cativa artisti renumiti, inruditi cu celebra trupa Anathema, va concerta in preajma sarbatorilor din luna decembrie in Romania.

Leafblade va sustine o serie de concerte de chitara acustica in perioada de 13 si 16 decembrie 2011.

Cele trei  show-uri anuntate vor avea loc la pe 13 decembriela Brasov in Club Rockstadt, la  Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie.

 

Chitarist din copilarie, Sean Jude a sarbatorit si explorat prin poezia si muzica  sa puterea viselor si a imaginatiei, hermeneutica si potentialul uman. El a dus mai departe bucuria cercetarii reactiei poetului la calatoriile introspective prin reflexie si abstractizare.

Fiind implicat intr-o varietate de proiecte teatrale ,rock progresiv si muzical conceptuale pentru multa vreme si cu diferite schimbari de personal, Leafbade a inflorit ca mijloc de exprimare acustica tulburatoare in 2004 la inceputul colaborarii dintre Sean Jude si

Daniel Cavanagh de la Anathema. Prieteni de multi ani, a fost intentialui Daniel de a demara si promova Leafblade cu amestecul de refrene acustice puternice si melodice, astfel incepand concertele europene, dezvaluind aceasta muzica cu rezonante vindecatoare si tonurile dinr-om alta lume, specifice menestrelilor. Leafblade a atras atentia Aftermath Music in 2006,si de atunci au concertat singuri sau ca oaspeti speciali cu bunii prieteni Anathema si Antimatter. Cu numeroase editii private in creditul sau si o veritabila biblioteca de compozitii de cantat, Leafblade cu Sean Jude in parteneriat cu Daniel Cavanagh asistand aranjamentele orchestrale si partile aditionale de chitare, a mers din ce in ce mai bine.  Trupa a lansat albumul de debut, intitulat Beyond, Beyond, in 2009. Debutul duoului format la inceput din Sean Jude si Daniel Cavanagh din Anathema a fost primit foarte bine de critici si de fani la vremea respectiva. Natura acestui inspirat opus poate fi descrisa cel mai simplu ca o experienta muzicala placuta si relaxanta.

Cele trei  show-uri anuntate vor avea loc la pe 13 decembriela Brasov in Club Rockstadt, la  Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie.

Pretul unui bilet va fi de 15 Ron pentru concertul din Bucuresti si Brasov , 10 Ron pentru cel din Galati.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: