Skip to content

T-Rex va concerta la Bucuresti

Noiembrie 28, 2011

Joi 29 martie 2012 legendara trupa de glam T-Rex va concerta la Bucuresti, in Hard Rock Cafe. Evenimentul face parte din seria Classic Rock Nights @ Hard Rock Cafe, care aduce periodic in fata publicului nume ce au facut istorie pe scena de profil.

La inceputul anilor 70 T-Rex a luat fiinta la initiativa chitaristului si vocalului Marc Bolan. Trupa si-a gasit identitatea in zona glam rock, segment pe care a cunoscut succesul si afirmarea la nivel mondial, cu hituri precum: Ride a White Swan, Hot Love, Jeepster, Get it On, 20th Century Boy, Children of the Revolution, Telegram Sam, Metal Guru.

In prezent, T-Rex are o activitate concertistica bogata si aduce in fata publicului melodiile din perioada de aur a grupului, in cadrul unor concerte, ce transpun spectatorii direct in miezul anilor ’70.

Biletele se pun in vanzare pe 22 noiembrie si vor fi disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro si www.blt.ro.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP – 400 Ron (intalnire & poza  cu trupa, afis & CD cu autograf)

Categoria I – 120 Ron (loc la mese )

Categoria II – 70 Ron  (in picioare)

Anunțuri
One Comment leave one →
  1. Noiembrie 29, 2011 00:29

    Trupa legendara din anii ’70 a fost T. Rex. Cu punct, nu cu liniuta. Singurul membru al T-Rex (trupa care va veni la Bucuresti) care a fost si in T. Rex e Fenton.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: