Skip to content

Joey DeMaio ia pozitie fata de problemele de la Festivalul Getaway Rock (Suedia)

noiembrie 27, 2011

În ultimele zile, în presa suedeza au aparut tot mai multe informatii alarmante privind Festivalul Getaway Rock. Articole recent publicate de cotidianul Gävle Dagblad si postari de pe blogul Hard Rock au dezvaluit realitati economice alarmante legate chiar de cea mai recenta editie a festivalului, derulata în perioada 8 – 10 iulie 2011: încet dar sigur a iesit la iveala faptul ca o serie de furnizori, dar si simpli angajati care au lucrat pentru festival înca asteapta sa fie platiti pentru activitatea prestata. Cu privire la acest subiect, Tomas Jernberg organizatorul editiei din iulie a declarat sec: “sunt total neinteresat sa le platesc salariile celor care apleaza la media”.

Vestile au ajuns si la urechile lui Joey DeMaio, basistul Manowar, care a confirmat în aceasta vara prezenta regilor metalului la editia din 2012, chiar de pe scena festivalului. Reactia sa nu s-a lasat asteptata, concretizându-se într-un material publicat ieri de cotidianul mai sus mentionat:

“Sunt foarte îngrijorat pentru informatile pe care le-am primit. Am citit articolele publicate de voi si vreau ca toata lumea sa stie ca Manowar nu are nimic de a face cu ceea ce se întâmpla” spune DeMaio. ”Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca cei care vorbesc, în numele Getaway sau FKP Scorpio nu arata nici un pic de respect fata de fani” continua el.
Vom cânta (nn la vara), datoram aceasta fanilor nostri. Dar e important ca noi, cei de la Manowar si voi, cei din presa sa ne ridicam si sa luptam pentru drepturile oamenilor, încheie DeMaio.

Cea mai recenta informatie a venit tot din partea lui Joey DeMaio, în cursul zilei de 26 noiembrie printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a trupei: http://www.facebook.com/manowar: “Sunt la JFK (nn aeroportul din New york) în drum spre Suedia în momentul acesta. Ma voi întâlni cu Live Nation Sweden si Scorpio Concerts sa aflu ce se întâmpla. Voi afla adevarul si voi face tot ce îmi sta în putere ca sa apar drepturile fanilor nostri si ale celorlalti care sunt defavorizati. Voi sustine o conferinta de presa, urmariti în continuare pagina aceasta. ”

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: