Skip to content

SLASH – detalii despre noul album

noiembrie 22, 2011
tags:

Slash (GUNS N’ ROSES, VELVET REVOLVER) a incheiat recent prima sesiune de inregistrari pentru urmatorul album, la studiourile Barefoot Recording din Hollywood, alaturi de producatorul Eric Valentine (QUEENS OF STONE AGE, THE ALL-AMERICAN REJECTS).  Alaturi de Slash in studio s-au aflat si vocalistul Myles Kennedy (ALTER BRIDGE), chitaristul ritmic Bobby Schneck, bassistul Todd Kerns (SIN CITY SINNERS, ex. AGE OF ELECTRIC), si tobarul Brent Fitz (exTHEORY OF A DEADMAN):

„OK, 13 (sau mai multe) piese sunt gata pentru a fi inregistrate. Trei dintre ele sunt complet gata. Doua dintre ele vor fi gata compuse pana la finele lunii decembrie. 12 vor figura pe CD si 6 vor fi bonusuri!”

Mai jos puteti urmari un sacurt clip din studio:

 

Inca neintitulat, discul este orientativ preconizat sa apara prin aprilie 2012. Slash a mai lucrat alaturi de Eric Valentine la albumul anterior solo, intitulat”Slash” din 2010.De data aceasta insa a completat Slash „il va si masteriza, nu se va ocupa doar de inregistrari si mixaj. Si in comparatie cu albumul anterior, de data asta este vorba despre ceva extrem de concentrat… dificil. Anumite parti sunt chiar heavy. Ca sunet este oarecum mai unit, cu atat mai mult cu cat este vorba despre un singur vocalist pe toate piesele”.

 

 

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: