Skip to content

GOJIRA lucreaza la un nou CD

Noiembrie 22, 2011
tags:

Trupa progresiva GOJIRA inregistreaza in momentul de fata cel de-al cincilea album de studio la Spin Recording Studios in Long Island , New York alaturi de co-producatorul Josh Wilbur (LAMB OF GOD) urmand ca noul CD sa fie lansat la inceputul anului 2012 prin noua casa de discuri a francezilor, Roadrunner Records.

Intrebati despre colaborarea lor cu cei de la Roadrunner, vocalistul/chitaristul Joseph Duplantier a raspuns in cadrul unui interviu sustinut pentru MetalSucks.net ca:  „aveam intr-adevar nevoie de o baza noua pentru ca trupa noastra sa poate fi promovata si distribuita corespunzator. Inca de cand am incheiat contractul cu cei de la Listenable Records, am tot contactat numeroase case de discuri. Sa ne reintoarcem la Listenable nu era o optiune, in ciuda relatiei excelente cu ei. Aveam nevoie de o platforma mai ampla, si Roadrunner ne-a facut o oferta excelenta! „

Cu privire la noua directie muzicala spre care GOJIRA se indreapta cu noul material, Duplantier a adaugat ca: „este mult mai matur… Este mult mai intens si in acelasi timp se remarca si o simplitate. Spre exemplu, din punct de vedere al percutiei, Mario s-a servit de melodie in sine dar prin prisma unei experiente muzicale mult mai ample, si reflectand mult asupra intregului proces compozitional. Partile de toba sunt poate mai simple insa sunt cu mult mai tehnice”.

„Eu unul”, a continuat Mario, „am avut o viziune a acestui album, si cum as vrea eu sa iasa. Mi-am imaginat ceva extrem de organica si foarte profund, cu sunete mult mai naturale. din punct de vedere muzical este ceva intre vis si furtuna… este pur si simplu magic” .

 Photobucket

Cei patru au fost ocupati in ultima perioada cu inregistrarea EP-ului „Sea Shepherd” ce contine 4 melodii, din care fondurile stranse vor fi donate unei organizatii marine non-profit din statul Washington. Una dintre piese „Blood And Salt” a scapat pe un CD cu mostre a Metal Hammer U.K. si a surprins prin invitatii speciali, printre care Brent Hinds (Mastodon), Randy Blythe (Lamb Of God), Max Cavalera (Soulfly), Devin Townsend (Strapping Young Lad).

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: