Skip to content

DEADLOCK – Componenta oficiala

noiembrie 22, 2011
tags:

Trupa germana de metal modern DEADLOCK a publicat urmatorul comunicat:

„Dupa ce acum ceva vreme am anuntat despartirea de vocalistul Johannes Prem, va prezentam in mod oficial noua componenta a formatiei. Pentru rolul tipului din spatele microfonului am gasit solutia interna in John Gahlert,ce se afla in spatele bassului pana acum. Dupa cum probabil stiti, ne-a mai ajutat de cateva ori, in momentele in care Joe nu era capabil sa cante, demonstrandu-si astfel si abilitatile vocale”.

„Postul vacant de la bass va fi preluat de catre prietenul nostru Ferdinand Rewicki, care a fost alaturi de noi in turnee fie ca sofer, responsabil cu produsele oficiale ale trupei, sau ca manager de turneu. Pentru noi nici nu a existat vreun dubiu ca Ferdinand nu s-ar incadra perfect in trupa si in noua functie ca bassist in DEADLOCK”.

Photobucket
Cel mai recent album DEADLOCK, „Bizarro World”, a fost lansat pe 28 februarie in Europa si pe 16 martie in S.U.A. prin Lifeforce Records. A fost inregistrat la Studioul Slaughter’s Palace, produs si masterizat de catre chitaristul si sunetistul trupei Sebastian Reichl.

Videoclipul pentru melodia „Virus Jones” a fost filmat in Leipzip, avandu-l regizor pe  Philipp Hirsch si Heiko Tippelt (HEAVEN SHALL BURN, TRIPTYKON, AMON AMARTH); povestea din spatele clipului se axeaza pe lirica aleasca, si anume tehnologia medicala, farmaceutica si biologica si intreaga afacere bazata pe acestea.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: