Skip to content

BIOHAZARD – au publicat coperta noului album

noiembrie 22, 2011
tags:

Varianta finala a copertei pentru CDul „Reborn In Defiance”, mult asteptatul album al legendelor hardcore BIOHAZARD, a fost dezvaluita, in anticiparea albumului ce va fi lansat la 20 ianuarie 2012.

In afara Statelor Unite, discul va fi disponibil prin Nuclear Blast in colaborare cu o casa americana ce va fi prezentata in scurt timp.Lansarea va fi sarbatorita cu o petrecere pe data de 17 ianuarie la Teatrul Gramercy Theater din New York, inainte ca trupa sa porneasca intr-un turneu amplu.

Tobarul Danny Schuler a declarat: „Fiind un fan al discurilor de vinil si al designului deosebitcare le insotea de obicei, chiar am vrut ca si coperta noastra sa fie cu adevarat unica. In spiritul de a fi „Reborn In Defiance”, coperta reprezinta cel putin pentru mine un paradox interesant: un embrion, ce inca nu a fost rasfatat de catre Lume, dar care deja are inima unui rebel”.

Photobucket

Chitaristul si vocalistul Billy Graziadeia completat: „Inocenta tineretii a fost intotdeaunaun subiect puternic pentru noi,despre copii ce se joaca la locul unei crime cum se intampla pe albumul „Urban discipline”, pana la copilul ce alearga cu masca de gaze de pe „State Of The World Address”. „Reborn In Defiance”, un copil nenascut asteapta sa fie aruncat intr-o lume ce ii va fura puritatea copilariei cu care plecam toti in viata”.

Pe langa faptul ca noul album „Reborn In Defiance” marcheaza revenirea la componenta initiala a trupei BIOHAZARD in 18 ani, inseamna si ultimul album realizat inainte de plecarea bassistului si co-vocalistului Evan Seinfeld. Efortul ramane ca o marturie a celor 4 membri (Billy Graziadei, Bobby Hambel, Evan Seinfeld si Danny Schuler) si a „chimiei” unice dintre ei.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: