Skip to content

Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion

noiembrie 18, 2011

Phoenix Entertainment il aduce pe scena pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica intr-un concert nemaiintalnit in Romania. Astfel, pe 27 noiembrie la Sala Palatului va avea loc evenimentul „Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion.”

„Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” va fi experimentul cultural al anului. Publicul va fi purtat pe taramuri necunoscute cu ajutorul sunetelor unor instrumente deosebite si intrigante: percutii africane,sud-americane,oud si kanun.

Pentru maestrul Ovidiu Lipan acest concert reprezinta „una din marile incercari de a crea un iluminism cultural si de a apropia si a uni sufletele oamenilor.”

Pe scena vor urca invitati din toata lumea si nume mari din industria muzicala romaneasca: fanfara 10 prajini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Delia Matache, percutionisti si instrumentisti din Columbia, Egipt, Rwanda.

Un concert in care tatal si fiul vor urca pe aceeasi scena. Astfel, Ovidiu Lipan si Alexander Lipan vor interpreta impreuna pentru prima data pe scena mare .

Un eveniment la care nu putea sa lipseasca o femeie plina de energie si frumoasa precum Rona Hartner.

Ovidiu Lipan Tandarica este un artist complex si desavarsit, fiind unul din protagonistii rock-ului romanesc. Jumatate din viata si-a petrecut-o in exil, in Germania, dar dupa revolutie s-a intors pe meleagurile romanesti, dragostea de tara fiind prea puternica. Intors in tara, a inceput sa promoveze cultura muzicala romaneasca prin realizarea mai multor albume diferite din punct de vedere stilistc. Compozitiile sale, „Natalis”, „Margareta”, „Ave Maria”, „Tango Toledo”, au devenit piese de referinta pentru genurile multi- etnice care convietuiesc  in perimetrul danubiano- pontic.

 

„Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” este un concert cu muzica de calitate, un world music event care va ramane intiparit in mintea spectatorilor.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:

Categoria 1: 45 lei

Categoria 2: 65 lei

Categoria 3: 95 lei

Categoria 4: 130 lei

Categoria 5: 170 lei

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: