Skip to content

RAVA sarbatoreste 5 ani de existenta in Iasi

noiembrie 16, 2011

Trupa RAVA sarbatoreste implinirea a 5 ani de existenta si va invita pe data de 25 noiembrie 2011 in Pub Underground din Iasi, incepand cu orele 21.00.

Evenimentul va fi marcat printr-un spectacol-maraton ce va curpinde un recital live in care se vor asculta toate piesele RAVA, alaturi de invitati-surpriza; proiectii video, concursuri cu premii, discutii cu fanii trupei, sesiune de autografe si after-party.
RAVA a fost înfiinţată la Iaşi în 2006 şi a debutat în 2009 cu EP-ul „Super Magic Love”. Această primă apariţie discografică a beneficiat de o intensă promovare şi mediatizare, care a dus la includerea ei în topul celor zece debuturi muzicale naţionale pe anul respectiv, o iniţiativă a ziarului „Cotidianul”. Până în acel moment, RAVA a devenit treptat tot mai cunoscută şi mai apreciată în ţară prin participări la numeroase concerte, concursuri de muzică (între care ediţia din 2009 a Global Battle of the Bands) şi festivaluri (Rock la Mureş 2008, Stufstock 2010, Bucovina Rock Castle Festival 2011), figurând inclusiv pe două compilaţii muzicale autohtone, „Manifest Yourself 2” (2007) şi „One Day Uploaded Mix Nr. 2: Is This Thing On?” (2009). De asemenea, formaţia s-a bucurat de apariţii la televiziune, radio şi in presa scrisa, reuşind să atragă atenţia în mod pozitiv asupra muzicii rock iesene. Împărţind un sound relativ asemănător, RAVA a cântat alături de nume consacrate, precum Grimus, The Amsterdams, Zdob şi Zdub, Luna Amară, Urma sau Alternosfera.
În concordanţă cu atitudinea nonconformistă a membrilor formaţiei, sound-ul RAVA combina elemente metal, ska, psychedelic, grunge, drum’n’bass sau progressive. În prezent trupa lucrează la finalizarea pieselor pentru prima apariţie full-length din istoria trupei, album care va marca tranziţia către versuri în limba română a pieselor, spre deosebire de primul material discografic lansat.

RAVA 2011:
Lucian Curelariu – voce, clape;
Bogdan Hapliuc – chitară electrică, voce;
Eduard Butucel – chitară electrică;
Laurenţiu Dumescu – bas;
Codrin Murariu – tobe.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: