Skip to content

Marea Batalie “The Global Battle of The Bands” (GBOB) pentru 100.000 de dolari

Noiembrie 8, 2011

In perioada 24-25-26 noiembrie 2011 la Arenele Romane din capitala (Parcul Carol) se va desfasura competitia The Global Battle Of The Bands (GBOB), dedicata muzicii live, considerata a fi cea mai mare de acest fel din lume, reunind 15.000 de muzicieni din peste 40 de tari.

GBOB este la a opta editie pe plan mondial si la a cincea la nivel national.

Sunt acceptate in concurs formatii intre 2 si 8 membri, fara limita de varsta. Formatiile pot interpreta orice gen de muzica.

 

Finala mondiala va reuni castigatorii finalelor nationale se vor intrece pentru obtinerea marelelui premiu si a celorlalte premii puse in joc. Marele premiu este in valoare de 100.000 de dolari si trofeul « The Best New Band In The World 2011 ». Toate cheltuielile de deplasare si cazare pentru finalistii nationali vor fi suportate integral de catre GBOB Worldwide Ltd.

Inscrierea in concurs este gratis pentru formatiile din Romania. Trupele care doresc sa se inscrie in competitie o pot face numai prin intermediul website-ului oficial www.gbob.com. Informatiile despre regulamentul aplicabil anul acesta si alte detalii suplimentare puteti afla de la organizatorul pentru Romania, compania Sfinx Experience ( email: gbob@sfx.ro ; numar de telefon: 021.335.34.81/82 ).

 

Sfinx Experience, care este si gazda concursului national GBOB, pune la dispozitie in locatia proprie de la Arenele Romane, 3.500 de locuri intr-un cort incalzit. De asemenea va asigura intreaga productie tehnica a show-lui la care este asteptat un public numeros ce isi va sustine formatiile favorite.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: