Skip to content

Elvis Costello, un rockstar autentic cu pretenţii de om obişnuit

Octombrie 27, 2011

Mai sunt câteva zile până când starul internaţional Elvis Costello ajunge în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului. În data de 3 noiembrie, Elvis Costello va cânta în faţa publicului din România o selecţie din hiturile care l-au făcut celebru pe tot mapamondul în cei 40 de ani de activitate. Românii îl cunosc în special datorită unor piese de dragoste, cum ar fi “She”, “I want you”, “Alison”, “Smile” sau “I’ll never fall in love again”.

Obişnuit cu turneele (numai anul acesta este în tur deja de 7 luni), Elvis Costello nu este un artist pretenţios, nu dă bătăi de cap organizatorilor venind cu pretenţii exagerate sau greu de realizat. Deşi nu se declară vegetarian, Costello nu mănâncă decât peşte. “Nu îmi place gustul de carne de pui, de vacă, de porc, de oaie etc, aşa cum nu îmi place gustul de alcool” – declară artistul.

În ciuda vieţii de rockstar pe care a dus-o (a divorţat de 2 ori – fostele neveste sunt cântăreaţa britanică Cait O’Riordan, basul de la The Pogues,  şi Mary Burgoyne; a avut o relaţie cu modelul Playboy, Bebe Buell, mama lui Liv Tyler), se pare că alături de soţia sa actuală duce o viaţă liniştită. Elvis Costello şi-a găsit echilibrul alături de Diana Krall. Căsătoria lor a avut loc în 2003, la casa lui Elton John. Au doi fii gemeni.

Micul dejun obişnuit al lui Elvis Costello constă în unt de arahide, banane şi ceai. Singura dorinţă pe care Elvis Costello a enunţat-o faţă de organizatorii concertului, Unilife, este să aibă ceai în backstage.

Elvis Costello va cânta despre iubiri, stil de viaţă, cum e să fii rockstar, joi, 3 noiembrie, la Sala Palatului .

Biletele au fost puse în vânzare prin Reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro.

Un eveniment susţinut de Magic FM.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: