Skip to content

The Show Must Go On 20 de ani fara Freddie

octombrie 22, 2011

– In Memoriam – Concert Tribut Freddie Mercury –

sustinut de QUEEN UNPLUGGED PROJECT (Tribute Band, Ungaria) in 24 noiembrie 2011  (la 20 de ani de la moartea lui legendarului solist al trupei rock Queen, Freddie Mercury) in Irish Music Pub, Cluj-Napoca.

Aflata in turneu in Romania, trupa QUEEN UNPLUGGED PROJECT va poposi joi, 24 noiembrie la Cluj-Napoca pentru a ne incanta sufletele cu interpretari remarcabile din palmaresul Queen. Printre acestea enumeram: 39, Hammer to fall, Sail away sweet sister, Living on my own, Radio gaga, I want it all, Who wants to live forever, dar si alte piese ce vor ramane surpriza.

QUP este un qvartet din Budapesta, care intră pe scenă cu o producţie unică. Folosindu-se numai de două chitări acustice şi căteva instrumente de percuţie, colorate de partituri vocale puternice, au transpus piesele originale în formă acustică, schimbându-le atât ca sunet şi compoziţie, cât şi orchestraţie.

Totul a început cu un strop de umor, lângă un „foc de tabără”, undeva prin anul 2004, şi împotriva tuturor aşteptărilor, într-o perioadă relativ scurtă, băieţii au cunoscut un succes rapid. Acceptând un numărul tot mai mare de cereri şi invitaţii, au devenit cunoscuti şi pe plan internaţional, totul culminând în anul 2008 cu concertul susţinut în Marea Britanie, la Întâlnirea Internaţională a Fanilor Queen (Official International Queen Convention).

Mai multe informatii: http://www.qup.hu/stiri-2011/

Queen Unplugged Project din Ungaria au vrăjit publicul cu un adevărat festin, amestecând câteva dintre piesele vechi cu cele noi. Mulţi din mulţime, care au venit în principal pentru trupa italiană MerQury, au fost complet cuceriţi de performanţa uimitoare oferită şi produsă de unguri. Chiar şi cu ceva timp de după ce au terminat, au rămas tema preferată a serii în local.

Peter Freestone

– Asistentul personal al lui Freddie Mercury

Concertul se doreste a fi omagiu pe care-l aducem celui care a fost Freddie Mercury si muzicii cu care am crescut. In acest sens, invitam toti fanii si ascultatorii de muzica buna sa ne onoreze cu prezenta in 24 noiembrie, de la ora 20, in Irish Music Pub din Cluj-Napoca. Pret bilet: 12 ron.

The Show Must Go On!

QUP Live at Budapest Sportaréna DVD Promo

http://www.youtube.com/watch?v=AAoBd2XDRNU

Freddie Mercury (născut Farrokh Bulsara, Gujarati: n. 5 septembrie 1946; d. 24 noiembrie 1991)[ a fost un muzician, compozitor și textier britanic, cunoscut ca lider al formației britanice de muzică rock Queen. Mercury a fost recunoscut pentru calitățile vocale remarcabile de tenor și pentru prestațiile live. În calitate de compozitor, a compus multe hituri internaționale, printre care Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Are the Champions și Little Thing Called Love. Mercury a murit în urma unor complicații ale sistemului imunitar cauzate de infectarea cu virusul care cauzează Sindromul Imunodeficienței Dobândite. (Wikipedia). Mai multe despre Freddie Mercury > http://ro.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury

Irish Music Pub – Str. Horea 5,  Cluj-Napoca

24 noiembrie 2011, de la ora 20 00

Pret bilet: 12 Ron.

Reclame
One Comment leave one →
  1. octombrie 22, 2011 13:00

    Long Live The Queen 40years Anniversary In Music Trust for A Lifetime In Rock!
    ~Freddie Mercury In Loving Memory for Always& Forever The Love Of My Life~

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: