Skip to content

Sodom si Venom la Arenele Romane

Octombrie 6, 2011

Cunoscatorii si ascultatorii de rock sunt rasplatiti pentru rabdarea si devotamentul lor printr-un nou concept, unic in Romania. Rock Legends isi propune sa aduca in atentia publicului roman amator de sonoritati clasice unele dintre cele mai importante trupe rock ale ultimilor treizeci de ani, primul pas fiind acela de a prezenta in premiera in Romania, doua dintre cele mai influente titulaturi metal ale sfarsitului de mileniu. Astfel, germanii de la SODOM si britanii de la VENOM vor concerta pentru prima data la Bucuresti pe 5 si 12 noiembrie 2011, in cadrul primelor doua editii ale Rock Legends, un concept care introduce pentru prima data in Romania ideea de mini-festival care sa se intample de cateva ori in fiecare an.

 

Primele doua concerte Rock Legends se vor desfasura in primele doua weekenduri ale lunii noiembrie 2011, la Arenele Romane din Bucuresti, alaturi de cele doua trupe headliner urmand a evolua mai multe trupe romanesti si straine, numele acestora urmand a fi anuntate in curand.

Detalii despre pretul biletelor si al abonamentelor vor fi anuntate in cateva zile.

Rock Legends este o productie Axa Valaha Productions si Big Name Entertainment, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: