Skip to content

“Cocktail Molotov” – noul videoclip Sarmalele Reci

octombrie 6, 2011

Sarmalele Reci împreună cu “Lumea lui Manglo” lansează videoclipul piesei “Cocktail Molotov”. Premiera în această seară (joi, 6 octombrie, ora 21) pe Kanal D.

“Cocktail Molotov” este o piesă veselă, despre diversitatea dintre oameni. Iniţial dedicată prietenilor basarabeni de orice etnie (“Popescu sau Popov”), această ska-polka asezonată cu influenţe folclorice moldoveneşti a fost receptată de fanii Sarmalelor ca un imn al diversităţii şi toleranţei, care celebrează amestecul “exploziv” de naţii, rase şi micro-triburi din Europa de azi. Nu întâmplător muzica lui Zoltán András e un etno-cocktail care îmbrăţişează vesel textul lui Florin Dumitrescu.

“Cocktail Molotov” anunţă atmosfera viitorului album Sarmalele Reci.

Pentru că le-a placut, cei din echipa “Lumea lui Manglo”, difuzată de Kanal D, au propus trupei Sarmalele Reci să producă un videoclip al acesteia.

Într-o singură zi de filmare, realizată în Joy Pub, s-au comasat forţele colective pentru a face un videoclip vesel, cu un scenariu deschis. Povestea spune că trupa Sarmalele Reci filma videoclipul împreună cu echipa “Lumea lui Manglo”, când un taraf de muzicanţi nomazi a năvălit peste ei, convingându-i să cânte împreună piesa. Ce a ieşit, veţi vedea diseară pe Kanal D şi, începând de mâine, pe site-ul oficial al trupei www.sarmalelereci.ro şi pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/SarmaleleReci.

Pentru producţia videoclipului s-au comasat resursele logistice ale tuturor părţilor implicate. A fost invitat “Taraful Ciprian Bela”. A fost închiriată o Dacie 1300, customizată cu un layer – dragon auriu.

Trei membri ai trupei Ad Hoc au acceptat să joace roluri de lăutari, iar echipa de la Gala MGMT & PR  a făcut figuraţie, implicând inclusiv căţelul firmei, Cita.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath, Dan Georgescu, împreună cu invitaţii speciali – “Taraful Ciprian Bela”, trei muzicieni de la trupa medievală Ad Hoc (Sergiu Boldor, Dan Olar, Lucian Simon), plus echipa de management a trupei, echipa de producţie a emisiunii şi staff-ul Joy Pub s-au distrat grozav în orele de filmare, aşa cum arată galeria foto ataşată.

Videoclip “Cocktail Molotov” – Sarmalele Reci

Ovidiu Niculescu – regizor

Raluca Olaru – producător

După un scenariu de Sonia Lodi.

Mulţumiri speciale: Joy Pub şi trupei Ad Hoc.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: