Skip to content

Elephant Pub & Live Music va invita la 3 ore de hardcore adevarat

Octombrie 5, 2011

Veteranii hardcore-ului românesc, H8, vor concerta vineri, 7 octombrie, incepand cu ora 22:00 în Elephant Pub & Live Music, str Gabroveni, nr 16, Bucuresti, centrul istoric.

Invitati speciali:

PROOF & FIRST DIVISION

H8 s-a infiintat in anul 1995, lansand primul lor DEMO numit „Dialect” un an mai tarziu, fiind astfel printre primele trupe de hardcore din Romania.

Pana in anul 2000, trupa sufera multiple schimbari de componenta, timp in care acestia lanseaza numeroase EP-uri, sustinand concerte atat pe scene mici, cat si pe scene mari.

In anul 2006 H8 lanseaza albumul de debut „Nimic nou” combinand genul hardcore cu elemente de crossover si alternative.

In anul 2009 apare cel de-al doilea album al trupei „Printre voi”, un album mult mai agresiv fata de precedentul, combinand elemente de hardcore cu power.

In prezent trupa pregateste cel de-al treilea album de studio care va purta numele: „O viata de hartie”.

Ultimul videoclip semnat H8

iar aici se pot asculta piesele

http://www.myspace.com/h8romania

Pe viitor Elephant Pub & Live Music a pregatit o serie de evenimente in cadrul carora vor lua parte unii dintre cei mai apreciati artisti care se afla in ultimul timp pe scena muzicala romaneasca: Coma, Suie Paparude, Raku, Maximilian, Travka, Tapinarii, Niste Baieti, etc.

Totodata Elephant Pub & Live Music a initiat o serie de concerte pentru artistii noi sub titulatura: Young Elephants’ Nights. “Când ai o formație nouă, primii pași sunt foarte greu de făcut. Noi, cei de la Elephant Pub, te ajutăm să faci un pas mare, de elefant: îți dăm ocazia să ai un concert live. Lunar, în Elephant Pub, vom avea seri în care debutanții vor fi superstaruri. Pentru a avea un număr cât mai mare de spectatori și pentru a crește implicit notorietatea formațiilor debutante, taxa de intrare la concerte va fi gratuită.

Dacă vrei să ai show-ul tău în cadrul YOUNG ELEPHANTS’ NIGHTS, dă-ne un e-mail cu câteva date despre formația ta (neapărat și câteva sample-uri muzicale) la adresa young@elephantpub.ro.” declara Mihai Lazar (Elephant Pub General Manager).

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: