Skip to content

Reguli acces concert In Flames

septembrie 28, 2011

Au mai ramas 3  zile pana la mult asteptatul concert In Flames organizat de Phoenix Entertainment. Astfel, pe 1 octombrie trupele In Flames si Noctiferia,trupa de deschidere, vor incinge Arenele Romane incepand cu ora 20:00.

Pentru buna desfasurare a evenimentului,  toti participantii sunt rugati sa se prezinte la intrarea de la Arenele Romane incepand cu ora 18:30, concertul urmand a incepe la ora 20:00.

Spectatorii nu au voie sa intre in arena  cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto si video profesionale.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, „Sounds of a playground fading”, care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock  pentru albumul „A Sense of Purpose”. Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum  „Come clarity”, „Take this life” si „The jester race”.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:

85 lei- pana la concert

95 lei- in ziua concertului

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: