Skip to content

Kalistenic & Dark Fusion in Fabrica din Bucuresti

septembrie 22, 2011

Kalistenic si Dark Fusion va invita pe data de 29 septembrie, ora 20:30 in Club Underworld pentru o seara de metal numai bun de headbang! Pretul unui bilet este numai 10 lei cu un suc/o bere inclusa.

Kalistenic este o noua trupa din Bucuresti formata la sfarsitul lunii martie 2011. Avand influente muzicale diferite membrii trupei au creat un sunet ce imbina genurile groove si death metal, adaugand atat pasaje melodice dar si tehnice sau chiar brutale. Primul demo inregistrat in iunie 2011 prezinta un material promitator si cu un sound proaspat pe scena de metal romaneasca. Pentru a asculta acest material impreuna cu alte filmari ale trupei accesati www.facebook.com/kalistenic sau site-ulwww.myspace.com/kalistenic.

Dark Fusion, este un proiect ce vrea sa trezeasca in fiecare om revolta fata de toate problemele existente langa noi fie ele politice, militare, sociale si religioase. Astfel a aparut trupa la inceputul anului 2010 propunand un metal old school asezonat cu elemente de hardcore, death si thrash metal intr-un concept pe care ei il numesc fusion metal; Dark Fusion va invita la un show unde va veti simti bine si asculta muzica agresiva. Mai multe informatii la  http://www.myspace.com/darkfusionromania/ sauhttp://www.facebook.com/darkfusion.romania

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: