Sări la conţinut

The Amsterdams LIVE@JukeBox, sâmbătă, 17 septembrie, ora 22.00

septembrie 13, 2011

Trupa The Amsterdams te invită sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 22.00, la un nou concert, susținut în JukeBox Club, str. Turturelelor nr.11, Bucureşti.

Trupa The Amsterdams este considerată ca fiind prima trupă de indie rock din Romania. Trupa s-a înfiinţat în 2006, când doi dintre membrii actuali, Andrei Haţegan (voce, clape) şi Andrei Ungureanu (chitară) s-au întâlnit la Bucureşti. Proiectul şi-a schimbat componenţa de-a lungul timpului evoluând în formula actuală, completată de Augustin Nicolae (bas) şi  Ovidiu Bejan (chitară, voce). Trupa a renunţat anul acesta la formula cu toboşar, 3 dintre membrii actuali ai trupei asumându-şi acum acest rol.

Primul lor concert a avut loc în 2007, piesele avand un sound inspirat de trupe britanice precum Franz Ferdinand sau Bloc Party.

În ultimii 2 ani, trupa a concertat în Franta, Anglia și Olanda si a fost prezentă la toate marile festivaluri din România: Peninsula, BestFest, Stufstock.

În 2009, The Amsterdams au lansat primul lor album, intitulat Adolessons.

În 2010, au lansat albumul numărul doi: Electromagnetica. Albumul conţine 10 piese pop-rock, cu versuri în limba engleză, compuse şi inregistrate de membrii trupei The Amsterdams în perioada 2009 – 2010. Electromagnetica este o producție 100% independentă.

Ultimul single/videoclip marca The Amsterdams – Summertime – a ieșit pe piață în luna august și este o piesă care vorbește despre fâstâceala dinaintea marelui amor.

Event FB

The Amsterdams FB

Summertime:

No comments yet

Lasă un comentariu