Skip to content

Trupa ROA la Berlin Music Week

Septembrie 7, 2011

Din 7 până pe 11 septembrie Berlinul este locul întâlnirilor specialiştilor din branşa muzicală, al conferinţelor şi al concertelor live. Sub umbrela „Berlin Music Week” se regăsesc platforme specializate de muzică, entertainment live, impresari, organizatori de evenimente muzicale dar şi networking internaţional.

Berlin Music Week se împarte în trei secţiuni: What’s up Mitte, Clubnacht şi Berlin Festival. What’s up, Mitte? include toate cluburile din zona centrală a oraşului. În cadrul acestei secţiuni, sâmbătă, pe data de 10 septembrie, începând cu ora 22.00, Institutul Cultural Român din Berlin prezintă trupa ROA din România.  Locul concertului este clubul Leeve de pe Hackescher Markt, situat în centrul Berlinului.

Trupa ROA s-a înființat în toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard). În numai două saptamani din momentul lansării, single-ul „Ne place” a atins maximum de difuzări și s-a clasat pe locul I în fruntea celor mai difuzate cântece la radio. În prezent, trupa a câștigat un nou membru,  Cristian Negriuc (www.roamusic.ro).

Leeve Club deschide seara cu un concert live al trupei franceze de electro-funk Lyre Le Temp, urmat de concertul live ROA şi mai apoi de un Dj set autohton.

ICR Berlin doreşte să deschidă accesul trupelor româneşti pe piaţa muzicală germană. Participarea la evenimente muzicale de acest tip este unul dintre paşii importanţi în acest sens.                                                                              

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: