Skip to content

Sarmalele Reci cântă la after-party Muscel cLoverFest

august 30, 2011

Trupa Sarmalele Reci cântă joi, 1 septembrie, în Târgovişte, la terasa „La scriitori”, începând cu ora 20.00, în cadrul unui eveniment marca cLoverFest.

Invitată la festival, la cererea publicului, trupa nu a putut performa din cauza unei furtuni care a provocat grave avarii tehnice şi a blocat drumul de acces.

Pentru a onora promisiunea făcută publicului, Sarmalele Reci vin la Târgovişte pe 1 septembrie pentru un after party foarte special.  Cu spiritul bineştiut, cu piesele care au consacrat Sarmalele Reci, dar şi cu piese noi, trupa va sustine un recital pe terasa ”La scriitori” (în zona cetăţii), joi, 1 septembrie, de la orele 20.30.

Longevivă, iubită şi aplaudată, trupa Sarmalele Reci împlineşte în acest an vârsta majoratului. De-a lungul timpului, trupa a urcat pe scene mari şi şi-a păstrat acelaşi stil şi mesaj – vremurile s-au schimbat, însă ”Sarmalele” sunt tot acide, au gust de ironie, îndulcite cu un strop de romantism. Fiecare îşi alege aroma proprie din ele: optimism sau sămânţă de revoltă.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: