Skip to content

Grimus lanseaza single-ul „Vanity”

august 20, 2011

Grimus lanseaza cel de-al doilea single, „Vanity”, de pe viitorul album „Egretta” care va iesi la lumina in toamna acestui an via SpaceRay/A&A records. SpaceRay Music a declarat ieri:
Combinand stilul alternativ cu un sound proaspat oferit de synth-urile cizelate cu iz de Daft Punk, „Vanity” e exemplul viu ca rock-ul romanesc e pe calea cea buna. Expresia „noul val romanesc” a fost folosita pentru a desemna cresterea semnificativa in valoare a filmului romanesc, cu recunoastere internationala, dar se potriveste la fel de bine si in cazul trupelor care incearca sa ridice cotele muzicii din Romania si sa combata platitudinea muzicala promovata de majoritatea canalelor media din tara. Grimus e una dintre formatiile care s-au aflat de la bun inceput in primele randuri ale revolutiei muzicale romanesti din ultima vreme. Lansarea celui de-al doilea single reprezinta inca un pas inainte in cadrul acestei miscari. Alaturi de „Face The Light”, „Vanity” prefateaza mult asteptatul album de studio „Egretta” care va fi lansat in toamna acestui an sub auspiciile SpaceRay/A&Arecords.
Vanity se afla in rotatie la Radio Guerrilla incepand cu 17 august 2011, iar in scurt timp va putea fi auzita si la alte radiouri din tara dar nu numai.
Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: