Skip to content

Lost Society, Spiritual Ravishment si Negative Core canta in deschiderea NAPALM DEATH

august 5, 2011

Bucuresti, 3 august 2011.  Anuntat in Bucuresti, in data de 14 septembrie, Club Wings si in Iasi pe data de 15 septembrie in cadrul Festivalului Rock In Iasi (www.rockniasi.ro) concertul Napalm Death se va deschide cu trupele romanesti: Lost Society, Spiritual Ravishment si Negative Core.

Lost Society

Este un proiect de studio materializat live. Primul concert al unui proiect fondat de Paul “Slayer” Grigoriu (Rising Shadow, ex-Abigail) si Matei Tibacu-Blendea (Cyborg, Illuminati, Foreign Humor), Lost Society interpreteaza o muzica de tipul “struto-camila”: influente de jazz, punk, funk, rockabilly, metal, progresiv, alternative, electronica, pop, folk, avantgarde, post-rock. Primul album Lost Society urmeaza sa fie lansat in a doua jumatate a anului 2011 si include invitati din trupe ca Dead Kennedys, T.S.O.L., Frodus, Sieges Even, Atheist, Black Flag/Circle Jerks si mixat cu ajutorul lui Victor Panfilov.

Spiritual Ravishement

Trupa cu cea mai rapida evolutie din subteranele scenei transilvanene de metal extrem si cu cea mai diversa combinatie etnica din undegroundul romanesc (doi romani, un maghiar si un sirian) a surprins publicul concertand cu succes alaturi de nume mari ale scenei metal internationale, ca: Misery Index, Lividity, Hate sau God Dethroned. Spiritual Ravishement si-a incantat publicul cu aparitii live in Romania, Bulgaria, Germania, Slovacia, Polonia si Ungaria. „Children of the Atom”, un compendiu de opt piese cu o durata de aproape 35 de minute, prezinta o trupa matura, extrem de versatila si de talentata, in egala masura brutala, violenta si surprinzatoare, reusind sa surprinda tensiunea de pe scena direct sub forma unui album matur, conceptual, vorbind despre sfarsitul lumii dominate de corporatii, cercuri de interese, intrigi financiare, terorism, razboaie de gherila si amenintari atomice, precum si de viata de dincolo de acest infern. Penduland inteligent intre riff-uri death metal si blastbeat-uri grindcore, suprapuse unui amalgam de voci ale infernului informatic si de samplere mad-max, „Children of the Atom” este fara indoiala un material de tinut minte, soundtrackul apocaliptic si nuclear al undegroundului din Romania.

Negative Core

În perioada 2006-2007 a activat sub titulatura ARTILERY, iar între 2007 şi 2009 s-a numit TARANTULA. În iulie 2010 şi-a schimbat din nou numele, devenind NEGATIVE CORE. Trupa imparte scena cu mari nume internationale ale metalului: Omega Lithium, Ava Inferi, Hyperborea,  Belphegor, Eternal Tears Of Sorrow, Concept Insomnia dar si importante trupe romanesti: Negura Bunget, Bucium, Bucovina, GOD, Grimegod, Abigail, Tiarra. Un amplu concert va fi sustinut in luna decembrie 2010 in Cage Club alaturi de Truda, Bucovina si Altar, ce va fi clasat pe locul 3 in top Metalhead pe baza votului publicului. In prezent NEGATIVE CORE pregateste “artileria” grea: lucreaza la primul album “Spread The Disease” ce va contine atat piese din perioada Tarantula / NEGATIVE CORE – “Blood God”, “MotherFucker”, “Pray” dar si noi compozitii “Pride” feat. Cristina (Psychogod), UnHOLY. Un preview al albumului poate fi urmarit la : http://www.youtube.com/watch?v=TCymanVEFKI.

Cele doua concerte Napalm Death, in deschiderea carora vor canta trupele romanesti enumerate mai sus, sunt organizate pentru publicul roman de Alternative Music Experience, o colaborare intre King Size Production si Bring The Noise.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: