Skip to content

DBE 3: Pub Gambrinus

August 3, 2011

Festivalul DBE se doreste a fi o miscare nonconformista, atipica, neincadrabila in sabloane sau repere comparative. In acest sens, DonisArt a gasit o alternativa adecvata si pentru cei ce vor dori sa serveasca masa in cadrul evenimentului. Prietenii de la Pub Gambrinus vor fi  prezenti la Alba Iulia sa ofere un adevarat spectacol in arta culinara..

Care este filozofia lor de exprimare si manifestare a ceea ce faptuiesc?

„Atmosfera unui festival este intregita de standurile cu mancare. Echipa noastra este pasionata de gatit, oferim o ambianta specifica unui festival, gatind diverse mancaruri traditionale la ceaun. Experienta noastra isi spune cuvantul atat la nivel de organizare cat si la modul in care este gatita si prezentata mancarea.  

Standul de mancare trebuie sa fie un loc primitor, un loc in care oamenii pot sa participe activ, sa observe in detaliu felul in care este preparata  mancarea. Gatitul mancarii la ceaun creaza un loc de interactiune, atat intre vizitatori si bucatari cat si pentru vizitatori intre ei. Este un loc in care se pot schimba idei si retete, transformand un banal act de cumparare intr-o experienta pe care vizitatorii nu o vor uita prea curand.

 Aceasta atmosfera calda, prietenoasa, creata de standul nostru, este completata de meniul divers al mancarurilor, care ofera vizitatorilor o paleta de gusturi si arome inedite. Cei care ne vor vizita ‚standul nostru’ vor putea sa guste: gulas, fasole cu ciolan, varza calita cu ciolan, papricas de pui. Vizitatorii se vor simti ‚ca la mama acasa’ datorita specialitatilor noastre de ciocolata de casa sau micului dejun cu mega-omleta inecata in multe ingrediente. Pentru vegetarieni avem ciuperci, mancare de dovlecei si ratatouille.”

Dar sa aflam ce ne au spus specialistii de la FOODCREW.RO despre meniul oferit de echipa Pub Gambrinus, in urma cu doar cateva zile, la festivalul Garana:

„Clujenii de la Gambrinus Pub ne-au ispitit cu ciorbă de pui a la grec, mămăliguță cu brânză, varză cu ciolan și un excelent papricaș de pui și papricaș de ciuperci. Băieţii au fost pe gustul nostru, asta în primul rând datorită atitudinii prietenoase şi deschise pe care am observat că au avut-o faţă de toţi cei care le treceau pe la stand. În cele 4 zile de festival au gătit în 3 ceaune gulaş de vită, varză cu afumătură, fasole cu ciolan şi bulz. Toate bunătăţile pregătite la foc iute au putut fi servite alături de nişte castraveţi muraţi absolut geniali, puşi în casă, nu aiureli de prin comerţ. De la standul băieţilor nu au lipsit nici pălinca domoală, mai ca pentru bănăţenii reticenţi la orice arde prea tare grumazul şi nici vinul roşu de Pâncota care fiind puţin greoi a mers la fix cu preparatele consistente înşiruite mai sus”.

DonisArt va pregateste si alte surprize placute pe durata festivalului!

Tineti aproape!

www.darkbombasticevening.com

2 august 2011

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: