Skip to content

MANOWAR lanseaza Battle Hymns MMXI Special Edition cu 4 piese bonus

august 2, 2011

MANOWAR lanseaza Battle Hymns MMXI Special Edition cu 4 piese bonus

Pentru a celebra turneul din Marea Britanie si Irlanda, MANOWAR va lansa o editie speciala a albumului Battle Hymns MMXI. Aceasta include 4 bonus track-uri, inregistrate live, in timpul primei parti a acestui turneu, desfasurata in primavara.
Editia speciala se poate comanda de pe http://www.metalhammer.co.uk/manowar, la pretul de 11 £, in cadrul pachetului Manowar Battle Pack UK. Acesta mai include editia prin care revista Metal Hammer UK marcheaza 25 de ani de existenta. Numarul aniversar cuprinde momente din istoria publicatiei si intreaga poveste din spatele acestui CD.

Cei care doresc ca, alaturi de Battle Pack, sa comande si un bilet pentru unul din show-urile trupei din Marea Britanie sau Irlanda, vor primi si un link de pe care vor putea sa downloadeze o piesa absolut noua, ce nu fost niciodata facuta publica, si care se va regasi pe urmatorul album de studio MANOWAR.
Intrebat de ce acest turneu est atat de special fata de cele anterioare, basistul Joey DeMaio a explicat: “prin acest turneu rememoram inceputurile noastre. Este foarte important sa nu uiti de unde ai pornit. Acum cantam in locatii asemanatoare celor din primele noastre turnee. In ele, trupa si fanii sunt mai aproape unii de altii. Ne place sa cantam in sali mari si pe stadioane, la fel ca si la festivaluri si suntem nerabdatori sa facem din nou acest lucru, anul viitor. Dar concertele de acum au un aer mai “personal” si o atmosfera unica. La fel cum a fost si in cazul reinregistarii albumului Battle Hymns, le oferim fanilor ceea ce este mai bun in ambele parti: atmosfera trecutului si tehnologia zilelor noastre”.

Recent, MANOWAR a reinregistrat areciatul album de debut, Battle Hymns, pentru ca, in sfarsit, tehnologia a ajuns la nivelul echipamentelor personalizate ale trupei. Piesele clasice se bucura acum de sound-ul masiv si de productia laborioasa care a devenit, de-a lungul timpului, insemnul MANOWAR.

BATTLE HYMNS MMXI Special Edition – Track list:
1 – Death Tone
2 – Metal Daze
3 – Fast Taker
4 – Shell Shock
5 – Manowar
6 – Dark Avenger (narator: Sir Christopher Lee)
7 – William’s Tale
8 – Battle Hymn

Live Bonus Tracks:
9 – Call To Arms – live la O2 Academy, Birmingham, Anglia 27 martie 2011

10 – Hand Of Doom – live la La Riviera, Madrid, Spania 10 aprilie 2011
11- House Of Death – live la O2 Academy, Birmingham, Anglia 27 martie, 2011

12 – Thunder In The Sky – live la Campo Pequeno, Lisabona, Portugalia, 2 aprilie 2011

Datele anuntate pentru turneul din Marea Britanie si Irlanda sunt urmatoarele:

01 Noiembrie 2011 – O2 Academy, Glasgow, Scotia
04 Noiembrie 2011 – O2 Academy Leeds, Anglia
05 Noiembrie 2011 – O2 Academy Brixton, Londra, Anglia
06 Noiembrie 2011 – The Great Hall – Cardiff, Tara galilor
09 Noiembrie 2011 – The Academy – Dublin, Irlanda
10 Noiembrie 2011 – Mandela Hall – Belfast, Irlanda de Nord

In istoria contemporana a muzicii, trupa Manowar este emblematica pentru genul heavy metal. “Regii metalului”, asa cum au fost numiti de fanii lor, au creat 13 albume, au dobandit in decursul carierei 6 discuri de aur, au vandut peste 8 milioane de inregistrari si au produs DVD-uri care nu trebuie sa lipseasca  din colectia nici unui fan Manowar. Prestatiile live ale trupei reprezinta un echilibru perfect intre volumul zdrobitor si claritatea sunetului, Manowar detinand recordul mondial pentru cea mai zgomotoasa trupa din lume. Showurile trupei sunt impresionante si pentru ca dovedesc faptul ca Eric Adams este unul dintre cei mai buni solisti vocali din istoria heavy metal-ului. Devotamentul trupei fata de fani i-a ajutat sa castige sustinatori fideli in intreaga lume.

Vizitati www.facebook.com/manowar pentru update-uri constante

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: