Skip to content

Negură Bunget – Trilogia transilvaneana – Proiectul video si musical

iulie 20, 2011

Trupa Negură Bunget este gata sa anunte urmatorul pas major ce va contura evolutia formatiei in urmatorii ani. Dupa albumul “Varstele Pamantului” , ce a primit un raspuns extraordinar din partea publicului si a mass-mediei, am simtit ca scopul nostru este  sa ducem totul la un nivel superior. Cu aceasta in minte, viitorul nostru proiect este o trilogie muzicala si vizuala, centrata in jurul tinutului transilvanean.

Este atat destinul nostru personal dar si al trupei sa intreprindem aceasta explorare si prezentare a lucrurilor ce ne-au inspirat inca de la inceputuri. Oricine va poate reasigura ca nu suntem aici pentru a perpetua un stereotip tipic, ci mai degraba de a dezvalui comorile necunoscute ale tinutului Transilvania,tinut extraordinar de bogat in mister. Fiti pregatiti sa descoperiti o noua dimensiune a lucrurilor ce inconjoara aceste tinuturi.

Fiecare fragment din aceasta trilogie va evolua in parti musicale si vizuale complet dezvoltate, la care colaboram cu prietenii nostri  Daniel Dorobantu, artist visual si  Dan Popescu, compozitor modern.

Prima parte a trilogiei,intitulata “Tau” va dezvalui peisajele naturale, prin explorarea a 9 locuri unice, mistice, cu atmosfera, legendele si intelesurile lor. Partea a doua va explora componenta umana, traditiile si practicile, conexiunile cu natura, modul in care aceste relatii se contureaza in orizontul spiritual al localnicilor.

Ultima parte va fi focalizata pe elementele spiritual,valorile care definesc si fac acest tinut nemuritor.

Acestea sunt primele noi materiale ce sunt complet realizate cu sprijinul Lupus Lounge/Prophecy Productions.

Ne poti urmari progresul in acest amplu proiect pe website-ul non nout, si de asemenea pe noua pagina de Facebook si pe IMDb.

Pentru a celebra aceste stiri extraordinare, trupa Negură Bunget va fi “Artistul saptamanii” in magazinul online “Prophecy “ incepand cu data de 1 iulie pana la data de 8 iulie. Pe durata acestei perioade,multe produse Negură Bunget (CD-uri si merchandise) vor fi disponibile pe preturi reduse.

Negură Bunget in US

Trupa Negură Bunget este gata sa anunte urmatorul pas major ce va contura evolutia formatiei in urmatorii ani. Dupa albumul “Varstele Pamantului” ,ce a primit un raspuns extraordinar din partea publicului si a mass-mediei,am simtit ca scopul nostru e  sa ducem totul la un nivel superior. Cu aceasta in minte,viitorul nostru proiect este o trilogie muzicala si vizuala,centrata in jurul tinutului transilvanean.  Este atat destinul nostru personal dar si al trupei sa intreprindem aceasta explorare si prezentare a lucrurilor ce ne-au inspirat inca de la inceputuri. Oricine va poate reasigura ca nu suntem aici pentru a perpetua un stereotip tipic,ci mai degraba de a dezvalui comorile necunoscute ale tinutului Transilvania,tinut extraordinar de bogat in mister. Fiti pregatiti sa descoperiti o noua dimensiune a lucrurilor ce inconjoara aceste tinuturi.

Fiecare fragment din aceasta trilogie va evolua in parti musicale si vizuale complet dezvoltate,la care colaboram cu prietenii nostri  Daniel Dorobantu,artist visual si  Dan Popescu,compozitor modern.

Prima parte a trilogiei,intitulata “Tau” va dezvalui peisajele naturale,prin explorarea a 9 locuri unice,mistice,cu atmosfera,legendele si intelesurile lor. Partea a doua va explora componenta umana,traditiile si practicile, conexiunile cu natura,modul in care aceste relatii se contureaza in orizontul spiritual al localnicilor. Ultima parte va fi focalizata pe elementele spiritual,valorile care definesc si fac acest tinut nemuritor.

Acestea sunt primele noi materiale ce sunt complet realizate cu sprijinul Lupus Lounge/Prophecy Productions.

Ne poti urmari progresul in acest amplu proiect pe website-ul non nout,si de asemenea pe noua pagina de Facebook si pe IMDb.

Pentru a celebra aceste stiri extraordinare,trupa Negură Bunget va fi “Artistul saptamanii” in magazinul online “Prophecy “ incepand cu data de 01/07 pana la data de 08/07. Pe durata acestei perioade,multe produse Negură Bunget (CD-uri si merchandise) vor fi disponibile pe preturi reduse.

Negură Bunget in USA – In sfarsit!!

Negură Bunget este mandra sa anunte primul concert in US, care va avea loc la a 10 a editie aniversara din cadrul Maryland Deathfest,  24-27 Mai 2012! Am incercat sa ajungem acolo de mult timp, si este foarte bine ca in sfarsit se intampla. Incercam desigur sa prindem mai multe date in US si Canada in acea perioada, asa ca daca cineva poate sa ne ajute, sa ne contacteze: contact@negurabunget.com

Negură Bunget – Concerte viitoare

07/07/2011 – Novi Sad (SB) – Exit Festival

http://www.exitfest.org

23/07/2011 – Volyne (CZ) – Metalfest Volyne

http://bandzone.cz/fan/metalfestvolyne + Avenger

24/07/2011 – Rasnov Castle (RO) – OST Mountain Fest

http://www.ostmountainfest.ro + Fen, Keep of Kalessin, Dornenreich

30/07/2011 – Ghiorok (RO) – Ghiorock Ultrafest

http://www.ghiorockfest.blogspot.com + Grimegod

05/08/2011 – Mátrafüred (HU) – Fekete Zaj

http://www.feketezaj.hu + Ulver

11/08/2011 – Bad Berka (DE) – Party San Open Air

http://www.party-san.de + Enslaved

13/08/2011 – Rauxel (DE) – Steel Meets Steel

http://www.steel-meets-steel.de

12/10/2011 – Jyväskylä (FI) Lutakko

http://www.jelmu.net

13/10/2011 – Helsinki (FI) – Kuudes Linja

http://www.kuudeslinja.com

14/10/2011 – Turku (FI) – S-osis

http://s-osis.utu.fi/

15/10/2011 – Oulu (FI) – Nuclear Nightclub

http://www.nuclear.fi

24-27/05/2012 – Baltimore (US) – Maryland Deathfest

http://www.supremebrutality.com – In sfarsit!!

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: