Skip to content

CIPHER SYSTEM – Un nou album + o intelegere cu cei de la Nuclear Blast

iulie 20, 2011

Nuclear Blast Records este incantata sa anunte semnarea contractului de colaborare cu trupa suedeza de extreme metal CIPHER SYSTEM.

La 15 ani de la infiintarea trupei, CIPHER SYSTEM se intorc cu ceea ce ar trebui descris ca o capodopera intr-un gen muzical unde inovatia a devenit rara, afisand public masinariile criminale, forjate cu precizie  si indemanare de temut: “Communicate The Storm”.

Ambalat in arta rapitoare a unui adevarat geniu a efectelor vizuale intunecate, Seth Siro Anton (Soilwork, Paradise Lost, SepticFlesh) si cu un mix aburind iarasi din tinuturile sfinte ale Studio-ului Fredman , acest colos al albumelor va produce cu siguranta rafale peste tot, la aparitia pe piata, 9 septembrie 2011.

Trupa adauga: ”Cand esti in aceasta afacere de cand suntem noi, iei totul cu putina neincredere, dar totusi cu speranta. Acesta este modul in care noi ne protejam de orice infrangere. De aceea, atunci cand am terminat de inregistrat albumul „Communicate The Storms”, ne-am gandit ca e un album grazav, dar dupa 6 luni de inregistrat si 2 ani de compus, nu mai eram asa de siguri de el. Dar cand am fost contactati de cei de la Nuclear Blast, stiam ca e ceva de bine. Este o adevarata onoare sa semnam un contract pentru albumul ce contine „Storm Of The Light’s Bane”, „Jester Race”, „Enthrone Darkness Triumphant”. Nuclear Blast era tinta si visul nostru de cand ne-am apucat de muzica prin anii ’90,si in sfarsit am reusit.

Vrem sa le multumim tuturor oamenilor, prietenilor si fanilor din intreaga lume pentru suportul acordat. Sa ne intrecem pana in top!”

“Communicate The Storm” va fi scos pe piata la data de 9 septembrie 2011.

Urmariti: www.myspace.com/ciphersystem

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: