Skip to content

Live Aeons – expozitie de fotografie in cadrul OST Mountain Fest 2011

iulie 19, 2011

Trăim într-o eră a comunicării vizuale prin mediul virtual. Acesta ocupă tot mai mult spaţiu în existenţa noastră. Chiar şi divertismentul muzical, mai ales cel concertistic, este prins în acest cerc. De aceea, apariţiile live devin momente unice în relaţia dintre trupă şi public. Intensitatea clipei este parcă mai puternic resimţită de ambele părţi, fiecare încercând să soarbă cât mai mult din energia momentului.

În această relaţie specială se interpune, subtil, conceptul LIVE AEONS, adică asimilarea totală a momentului concertistic în cadre fotografice de o reprezentativitate maximă. Ele sunt o pledoarie pentru verticalitatea timpului în arealul muzical live.

De ce LIVE AEONS? Pentru că este un crez artisitic ce îşi propune să afirme valoarea momentului în raport cu întregul, puterea clipei care opreşte timpul, dar şi forează adânc în acesta, prin intensitatea sa, rămânând o mărturie a unui eveniment care, odată consumat, devine istorie, dar păstrează viaţa prin imagini puternice, chintesenţiale.

LIVE AEONS debutează în cadrul OST Mountain fest sub forma unei expoziţii ce reuneşte fotografii realizate de Victor Cristescu & Dumitru Cătălin şi publicate anterior în diverse publicaţii din România (carteadenisip.ro), dar şi din Europa (rockmetal.pl,metalnews.plphotomusic.cz). De asemenea, va exista şi un invitat special, în persoana Ioanei Popescu, fotograful oficial al Black Hawk Security.

Reclame
One Comment leave one →
  1. Tudor Bolgar permalink
    iulie 21, 2011 02:51

    Mult succes, Victor & Cata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: