Skip to content

LOUDRAGE – „Pungent Roots”

Iulie 10, 2011

Trupa LOUDRAGE a conturat de curand un demo continand 3 piese noi, ce prefigureaza un viitor EP intitulat “Pungent Roots” si care va fi lansat prin casa de discuri ruseasca “Vomit In Silence” subsidiara a Nihilart.

“Doomed”  prima piesa surprinde prin jocul ritmic extrem de melodic si structura monolitica indusa de intro-ul abrupt, direct, dublat de prezenta bass-ului. Un break marcheaza subtile variatiuni ale riffului cu inflexiuni ascendente, urmat de un pasaj bazat pe armonii minore cu tenta black metal si chiar o amprenta grindcore plus un prim solo (bine) executat in maniera groove-metal pe mid tempo.

Urmeaza Fear Mece impune o schimbare a tempo-ului mentinand insa amprenta agresiva prin interventiile sectiunii ritmice; cu linii vocalice variate, ce cresc spre un refren la fel de melodios, bine sustinut de ritmica si rifful in forta. Melodicitatea este data tocmai de alternanta sonora si subtila conturare a riffului pe linia dura a vocalului.

Starea indusa prin cele doua teme si atmosfera creata sunt mentinute prin „Suffo-Kate” ce incheie demo-ul. Groove-ul se afirma prin ritmul si sunetul intepat, plin, cu tenta de black melodic, detaliile grindcore abrazive, tonalitatile  extreme, bass-ul foarte bine infiltrat si particularitatile de constructie specifice LOUDRAGE.

Photobucket

Pentru stadiul de demo EP-ul se anunta extrem de promitator. In speranta ca voi putea reveni si cu un interviu si o recenzice completa, rec0mand albumul pentru muzicalitatea, incisivitatea si particularitatea expusa!

EP-ul „Pungent Roots” este programat pentru sfarsitul verii 2011 si este limitat la 500 de copii. Drept bonus CD-ul va contine 6 melodii de pe Ep-ul din 2008 – „Rage Unleashed – Tale of a Murderer” lansat si vandut pana la zero prin Pest Records. „Pungent Roots” va contine 5 noi melodii cu infuzii groove metal, bazate pe linii Death Metal „old-school” ale pietei europene din anii ’90. LOUDRAGE va filma si un nou video in toamna pentru tema „Fear Me”.

„Pungent Roots” va contine titlurile:

1. Doomed
2. Fear Me
3. Suffo-Kate
4. Intruders
5. As Long as I Live

Piese Bonus :

1. Well, Cum!
2. Breastfeed Your Child
3. One Bullet, Two Whores
4. Loudrage
5. Criminal
6. Another One of Us

 

Cristina SOCACIU

 

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: