Skip to content

MOTORFEST IASI 2011

iulie 4, 2011

Istoric

De 7 ani, in fiecare vara are loc MOTORFEST, intalnirea motocicilistilor ieseni, care au dorit sa aiba o intrunire locala, ocazie cu care prietenii din alte orase sa vada si sa cunoasca Iasul. Mai bine zis, un pretext pentru a pleca la drum pe motor. MOTORFEST nu este intrunirea unui club moto, ci reuniunea tuturor pasionatilor de acest sport din Iasi. Totul a inceput in 2004, cand lumea s-a strans la marginea padurii din Bucium. Aceasta prima „intrunire” a fost mai mult o improvizatie, insa in urmatorii doi ani, lucurile au evoluat, tot pe platoul de la Releu. In 2007 Motorfest s-a mutat in Campingul de la Letcani, pentru ca toata treaba sa fie mai aproape de o sosea de mare trafic si implicit mai vizibila publicului larg. In 2009, s-a ajuns la Tabara Ciric, unde a avut loc una dintre cele mai frumoase intruniri din tara cu una dintre cele mai mari parade de motoare. Acolo s-au strans si in 2010.

Pana acum la Motorfest, ca sa anime putin treaba, au cantat BUCOVINA, FARA ZAHAR, TROOPER, RAVA, LUNA AMARA , JAZZ IN CARTIER, TIARRA, DANCE TRAUMA, MAT, LAST MINUTES, TOY MACHINES, SKA FARA TROMPETE.

Lamuriri

A. INTRUNIRE SAU INTALNIRE?
intrunire = eveniment ce promoveaza fenomenul moto in randul populatiei, cu implicarea motociclistilor
intalnire = petreceri intre motociclisti si ocazii de a face plimbari cu prietenii

B. DE CE MOTORFEST 2011 = INTRUNIRE?

1. realizarea unui circuit moto – ofera posibilitatea participantilor de a-si imbunatatii abilitatile de conducere a motocicletei, intrun cadru organizat si in siguranta
2. campania “RESPECT IN TRAFIC” – educatie rutiera – informarea populatiei asupra problemelor care pot aparea in trafic, si implica motociclistii, pietonii si conducatorii auto.
3. promovarea celor care sunt implicati in fenomenul moto – realizarea unui cadru adecvat de prezentare a constructorilor moto, service moto, producatori echipamente si accesorii, media de specialitate.
4. promovarea fenomenului moto in randul populatiei – atragerea populatiei catre fenomenul moto, prin realizarea unor evenimente ce promoveaza motociclismul.

C. De ce MOTORFEST 2011 la ERA?

1. circuitul moto “OVIDIU FLEICA” – ERA SHOPPING PARK pune la dispozitie o suprafata de 20.000 mp de asfalt de buna calitate, pe care se va realiza primul circuit moto din Iasi, in memoria prietenului nostru OVIDIU PAVEL “FLEICA”, in conditii de siguranta pentru motociclisti si vizibilitate foarte buna pentru ceilalti participanti la eveniment.
2. campania “RESPECT IN TRAFIC” – realizarea unei brosuri in 5.000 de exemplare, care va cuprinde informatii despre regulile de circulatie, fenomenul moto, concurs pe teme de legislatie rutiera care va fi premiat de catre ERA SHOPPING PARK.
3. promovarea celor care sunt implicati in fenomenul moto – realizarea de standuri de prezentare intrun cadru adecvat comunicarii cu publicul, pentru cei care sustin fenomenul moto
4. promovarea fenomenului moto in randul populatiei – ERA SHOPPING PARK dispune de numeroase facilitati de adresabilitate catre toate categoriile de public: transport in comun, parcare auto, parcare moto, food court cu preturi mici si calitate ridicata, toalete igienizate, spatii largi de expunere, iluminat nocturn, spatii mari de campare pe iarba, cort de 600 mp pentru evenimente.

Evenimentele de anul acesta vor avea loc in parcarea Era Shopping Park, unde va fi amenajat un circuit de „supermoto” si un cort de 600 metri patrati cu scena si berarie.

Ne aflam la a VII-a editie si dorim sa aducem noutati conceputului de baza, in primul rand prin alegerea unei locatii ce ne va putea permite o intalnire la un nivel mai inalt decat pana acum.  Anul acesta la Motorfest vor fi prezenti: Bucovina, DependentSukar NationAproape UnpluggedPetran & FriendsPineholeAlmost In RangeReflection of Reality,

Pentru a obtine mai multe informatii despre Motorfest, va invitam sa accesati site-ul www.motorfest.ro

Programul MOTORFEST 2011:

Vineri
12  – incepand cu aceasta ora se face primirea participanţilor şi program liber de parcare moto, cazare şi masă
18 – „botezul” noilor motorişti (un mic concurs cu premii pt. ei)
20 – spectacol SUSTINE ARTISTII IESENI! VINO LA CONCERT!:

Petran – www.petranpaveliuc.ro

Pinhole

Dependent

Sukar Nation – www.myspace.com/sukarnation

02  – „stingerea!”
02-09 – somn odihnitor!!!

Sambătă

09 – trezirea în „fanfara de motoare” + cafeaua + “micul” de la micul dejun
12 – pregătirea şi încolonarea pe 3 categorii de motoare pt. Paradă: „speed-uri”, „choppere” si „enduro”
13 – plecarea din locaţie în paradă pe traseul stabilit
13:30 – ajungerea în locaţia de demonstraţii moto si cascadorii (Bdul STEFAN CEL MARE)

13:40 – un spectacol de „stunt show” sustinut de un cascador profesionist
14:30 – plecarea pe traseu spre locaţia întrunirii
15 – reîntoarcerea din paradă, parcarea şi pregătirea de concursuri
15:30 -20 -„prima repriză” de concursuri
20:00  – spectacol SUSTINE ARTISTII IESENI! VINO LA CONCERT!:

Almost in range – www.myspace.com/almostinrange

Reflections of Reality – www.myspace.com/reflections_of_realityro

Bucovina – www.myspace.com/bucovina

Aproape unplugged

03 – „stingerea!”

 

Duminică

09 – trezirea pt „slujba” de duminică + cafeaua + micul dejun (fără mici) şi marele dejun cu ciorba de burtă!!! (pt. cunoscători)
10-12 – “repriza a doua” a concursurilor si “finalele”
13  – premierea câstigătorilor şi participanţilor

14  – plecarea

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: