Skip to content

Teaser DORDEDUH – StudioReport

iunie 24, 2011

Trupa timisoreana DORDEDUH a intrat pe ultima suta de metri pana la realizarea albumului de debut. Se va scrie mult despre acest material, pentru ca e asteptat de foarte multa vreme dar si de foarte multa lume de pretutindeni, curioasa sa descopere o noua dimensiune muzicala originala. Recunoscuti ca perfectionisti in ale instrumentelor si inregistrarilor, Hupogrammos si Sol Faur lucreaza din greu, de multe luni bune, la inregistrarea si mixarea acestei “opere Rock”, care va avea peste 70 de minute si care va survola o incredibila varietate de stiluri muzicale, de la Black Metal agresiv in stil scandinav si pana la pasaje acustice, ambientale, Post-Rock sau altele Progressive ori Pagan.  Lansarea oficiala a albumului “Dar de de duh” se doreste a se face in aceasta toamna, la labelul german Prophecy Productions.

Deoarece trupa va sustine, nu peste mult timp, un set de cateva concerte la festivaluri europene recunoscute, echipa Kogaionon a decis sa le “invadeze” studioul si sa le “smulga” cat mai multe detalii despre ce e nou in tabara DORDEDUH.

Materialul video are peste 60 de minute si este exclusiv in limba romana, insa o varianta de subtitrare in engleza va fi de gasit in urmatoarele saptamani.

In cateva zile veti putea urmari integral acest amplu material. Pana atunci, vizionati promo-ul de mai jos:


Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: