Skip to content

Diseara Luna Plina si Studio Rock la Radio3Net

mai 13, 2011

Pricolicii sunt oameni care se pot preface, dându-se de trei ori peste cap atunci când nu îi vede nimeni, în lupi sau în câini și antichitatea cunoştea bine aceste fiinţe. Herodot, în Istorii, scrie despre neuri, un popor de pricolici care trăia în Sciţia. Virgiliu vorbeşte şi el despre oameni care s-au transformat în lupi. Metamorfozele lui Ovidiu atestă prezenţa vârcolacilor în pădurile din Arcadia. Tot Ovidiu ni-l menţionează pe Lycaon, transformat în lup după ce a mâncat carnea unui copil. In seara aceasta va astept la editia speciala „Luna Plina”. Realizator : Noni Hutterer.

De la 20:30, pe www.radio3net.ro, cu playlist pe masura zilei de vineri 13: Agalloch, 1000 Funerals, Colosseum, Shape of Despair – pricolici d-astia internationali

Imediat dupa emisiunea prezentata de Noni, de la 23.00 la 2 noaptea, pe www.radio3net.ro, aveti de audiat o noua editie a emisiunii STUDIO ROCK, cu multe noutati discografice in premiera pe posturile de radio din Romania, ocazie cu care veti auzi extrase de pe ultimele albume CHROME DIVISION, U.D.O, ARKAN, THEATRE OF TRAGEDY si multe altele. Realizator: Lenti Chiriac.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: