Skip to content

UPADTE – OST Mountain Fest

mai 5, 2011

Asociatia Culturala OST anunta un nou numar de trupe, dar nu si ultimul, ce vor participa la cea de a doua editie a festivalului Ost Mountain Fest, eveniment ce va avea loc anul acesta in orasul Rasnov, judetul Brasov, in weekendul 22-24 iulie 2011.

Winterhorde (Israel)

http://www.myspace.com/winterhorde

Piatra (Romania)

http://www.myspace.com/piatraband

Action Bass Tom Band (Germania)

http://www.myspace.com/actionbasstomband

Deathdrive (Romania)

http://www.myspace.com/deathdriveband

Put Solnca (Rusia)

http://www.myspace.com/psolnca

Akral Necrosis (Romania)

http://www.myspace.com/acralnecrosis

Insult (Polonia)

http://www.myspace.com/insultbandpl

Sperand sa pregatim o surpriza placuta publicului, va anuntam ca OST Mountain Fest 2011 se va desfasura pe doua scene separate, a doua scena fiind dedicata unei serii de concerte acustice, in fiecare zi dupa ce ultima trupa va evolua pe scena principala.

Asadar, pentru ziua de vineri 22 iulie, Ost Mountain Fest prezinta un concert acustic de exceptie al austriecilor de la Dornenreich, trupa care in 2011 a oferit publicului al saptelea album de studio, – Flammentriebe , caracterizat ca fiind  un amestec black metal, folk, progresiv si neofolk  si evaluat ca fiind capodopera intregii lor cariere. Prezenti  in luna  aprilie alaturi de Immortal, Napalm death, Ava Inferi, etc. in Norvegia la Inferno Festival, Dornenreich vor mai fi prezenti anul acesta in iunie si in Leipzig  la Wave Gotick Treffen,.http://www.myspace.com/mehralsdasein

Va reamintim faptul ca au mai ramas doar 10 zile in care se pot cumpara bilete sau abonamente la preturi promotionale, urmand ca din data de 16 mai pretul acestora sa se majoreze cu aproximativ 25%, astfel: pretul unui bilet pe o singura zi a festivalului devine 80 lei, in timp de pretul unui abonament devine 180 lei. Aceste preturi vor ramane valabile pana la data de 21 iulie.

Mai multe informatii despre posibilitatile de achizitionare a biletelor si abonamentelor puteti gasi aici: http://www.ostmountainfest.ro/2011/04/bilete-ost-mountain-fest-2011/

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: