Skip to content

TRUDA – Nou album – „Nyi Foame”

aprilie 30, 2011
tags:

Noul album TRUDA intitulat „Nyi foame”  va putea fi downloadat  de pe www.truda.ro  din data de 1 Mai 2011. Noul album incheie un sir de 5 release -uri pe care formatia le-a lansat in cei 4 ani si jumatate de existenta!

Fotzey: ” Nyi foame” este cel mai bun produs de-al nostru de pana acum, spunem noi! Oricum , avem de gand sa stam o vreme si sa ne bucuram de fructele muncii noastre! Nu stiu ce trupa a mai facut in 4 ani jumate 2 EP -uri si 3 albume !?!? Asa ca …speram sa ne intelegeti! In orice caz , speram ca albumul nou sa va bucure cel putin la fel de mult ca cel precedent! „Nyi foame” combina hard rock-ul cu trash-ul  si hardcore-ul si sunt convins ca am reusit ceva unicat din acest punct de vedere! Pe multi o sa dezamageasca albumul pentru ca..nu mai e stilul care a fost…sincer ..nici nu vrem sa mai fie stilul cu care am pornit! Rockul inseamna experiment si totodata libertate. Nu o sa ne plafonam intr-un stil anume in vecii vecilor! Rock matusha si fuck’n roll! Multumim tuturor care ne-au sprijinit!!! 

Noul album va putea fi comandat pe www.truda.ro la pretul de 25 lei pana in data de 1 iulie! Dupa aceasta data pretul va fi de 35 lei.
Albumul apare pe format CD de aceasta data!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: