Skip to content

Prodigy şi Mike and The Mechanics vin la Rock the City

Aprilie 27, 2011

Romexpo va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock.  A treia ediţie a festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainmet, va aduce la Bucureşti pe 1, 2 si 3 iulie multe suprize. WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sunt doar câţiva dintre cei care vor face show exploziv în inima Bucureştiului.

Pentru a doua oară în România, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul făcând parte din turneul lor de promovare a noului album „Forevermore”, ce a fost lansat în Europa pe data de 25 martie.

O alta trupă britanică, Judas Priest, îi va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din România cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „ Epitaph World Tour”.

Băieţii de la Prodigy s-au îndrăgostit de România. Iată că aceştia vor fi prezenţi la Bucureşti în cadrul Festivalului, poposind înţaranoastră pentru a patra oara. „Breathe”, „Voodoo People”, „Firestarter” şi „Smack My Bitch Up” vor răsuna în Piaţa Constituţiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vândut până în prezent 16 milioane de albume în toată lumea.

Biletele se vor pune în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești şi online pe www.eventim.ro.  Accesul publicului se va face în fiecare zi a Festivalului, începând cu orele 14.00, iar ora de începere a concertelor programate va fi 17.00 .

D&D East Entertainment şi Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Evetim şi prin organizatorul Festivalului, D&D East Entertainment.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: