Skip to content

DBE 3: detalii despre expozitia artistului Costin Chioreanu

aprilie 19, 2011

Dragi prieteni,

Avem pentru voi cateva noutati legate de expozitia artistului Costin Chioreanu, ce va avea loc in cadrul Festivalului DBE3, incluzand totodata si doua samplere audio….

Despre WPE („Where Purgatory Ends”), Costin Chioreanu declara:

„Sunt bucuros sa anunt componenta completa in care se lucreaza la soundtrack-ul expozitiei mele precum si un prim episod din jurnalul inregistrarilor.

In primul rand, as dori sa mentionez muzicienii ce participa la acest proiect:

Costin Chioreanu – chitara, pian, efecte

Rune Eriksen – chitara, efecte, percutie, pian

Andrei Ionut – bass

Tudor Diaconescu – vioara

As dori sa multumesc pe aceasta cale atat neobositului Marius Costache, cel care ne-a ajutat cu inregistrarile viorilor, cat si tuturor muzicienilor enumerati mai sus.

Ca si jurnal al inregistrarilor, am finalizat o prima piesa, in vreme ce restul sunt in curs de finalizare, asa ca,  inainte de marea premiera ce va avea loc in cadrul DBE 3, voi reveni cu un update si informatii finale in legatura cu acest material.

Muzical vorbind, ‚Where Purgatory Ends’ este contrastul dintre lumina si intuneric, si marcheaza o evolutie personala ampla in ceea ce priveste viziunea si modalitatile de expresie. Faptul ca pe acest album cant alaturi de cel mai bun chitarist pe care-l stiu, face din WPE cel mai inalt punct pe care il puteam atinge. Rune Eriksen este un muzician extrem de influent, avand un talent iesit din comun in reinventarea expresivitatii muzicale a  partilor intunecate, fapt ce constituie centrul de interes si al acestei coloane sonore. Asa ca, el era alesul, fiind singurul care se putea ocupa cel mai bine de a impinge lucrurile si mai departe, intr-o noua dimensiune.”

Despre soundtrack-ul WPE, Rune Eriksen declara:

„Cand am aflat despre Costin Chioreanu ca planuieste o expozitie de arta si ca era ocupat pana peste cap cu lucrul la soundtrack-ul acesteia, mi-am oferit imediat serviciile pentru a ajuta la finalizarea pieselor. Mereu am fost fascinat de a gandi si a lucra in afara tiparelor, asa ca am fost mai mult decat fericit sa iau parte la aceasta aventura instrumentala. Calatoria sonica pe care Costin a compus-o denota un caracter unic si inspirat, asa ca am fost fericit sa pot lua parte la asa ceva si sa-i mai pot si adauga nebuniile mele. O calatorie in lumea de dincolo si in jos!”

Noi detalii despre acest concept interesant vor urma…

Echipa DonisArt

www.darkbombasticevening.com

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: