Skip to content

EDGUY lucreaza la un nou album

Aprilie 15, 2011
tags:

Dupa un turneu mondial ce a insumat peste 100 de concerte sustinute pentru a promova albumul „Tinnitus Sanctus” (2008), EDGUY au inceput inregistrarile pentru un nou album. Aflati inca sub influenta invitatiei de a canta alaturi de SCORPIONS si AVANTASIA, trupa  EDGUY  a decis ca energia ramasa sa o concentreze in munca de studio, alegand de aceasta data sa lucreze la Peppermint-Park in Hanovra (Scorpions, Phil Collins), considerat a fi un adevarat templu sonic.

Tobias a comentat:

<<Am ales Peppermint-Park pentru ca ofera un sunet „dur”. Mereu am incercat sa obtinem un sunet puternic DAR natural. Cred ca noi am sunat destul de bine pe ultimele albume dar mereu este loc de imbunatatiri. Cu cat ascult mai mult ceea ce se intampla in lumea Heavy Metal de acum, cu atat tanjesc mai mult dupa tobe care sa sune a tobe adevarate. Vreau sa sune puternic, dar fara sa aduca a Atari (soft simulator tobe). Sascha si cu mine am ajuns la concluzia ca trebuie sa o luam de la zero si sa facem lucrurile ca la carte, nu cum se poarta.

Noile piese suna foarte bine, avem deja 13 si vom alege 10 pe care sa le punem pe disc. Avem melodii ce aduc a imn, desi nu sunt kitsch-uri! >>

Vom reveni cu detalii!

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: