Skip to content

Celelalte Cuvinte, primul concert din 2011 la Bucuresti

Aprilie 6, 2011

Trupa Celelalte Cuvinte si-a obisnuit publicul cu o identitate aparte. Concerte rare si de calitate. Astfel, oradenii de la Celelalte Cuvinte ajung pentru prima data in acest an in Bucuresti, pe 28 aprilie, in Jukebox Venue, pentru un concert special.

De 30 de ani impreuna (varsta pe care trupa o implineste in 2011),Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc. Sonoritatile muzicaleCelelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodata comercialul nu a fost un criteriu de creatie sau interpretare pentru aceasta trupa.

Pe 28 aprilie, Celelalte Cuvinte vine in Jukebox Venue cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: ZmeieScrisori iubiteStele, Lupii, Daca vrei, Iarba prin par.

In plus, acest concert va contine mici momente, in avanpremiera, din spectacolului grandios pe care trupa il va oferi fanilor pentru a sarbatori cum se cuvinte 30 de ani de activitate.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosupregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

Biletele s-au pus in vanzare in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pewww.eventim.ro). Biletele sunt impartite in trei categorii, dupa cum urmeaza:

VIP I: 50 lei – locuri la mese, pozitionare preferentiala fata de scena

VIP II: 40 lei – locuri la mese

Acces General: 33 lei – locuri in picioare

Pentru informatii suplimentare referitoare la amplasarea meselor, publicul este rugat sa apeleze clubul Jukebox Venue la numarul de telefon: 021 322 66 10


 

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: